lauantai 20. syyskuuta 2014

Meiän tupa


Hola ! Tässä on pintaraapasu meijä luukusta jossa asutaan. Kaikkia muita paitsi lissua hieman oudoksutti kämpän ensivaikutelma, mutta siihen on jo tottunu. Eniten oudoksutti että koko kämpässä on laattalattia eikä mattoja laisinkaan. Hauskaa oli että meillä on uudet ikean sängyt ja täkit joita ei tosiaankaa tarvi. 



Kämppä ulkoo päin. Tää on siis tällänen luhtitalo, ja meidän asuntoon pääsee tosta valkosesta portista. Portaat vie yläkerran asuntoihin.


Olohuone on pitkulainen, ja eteinen on olohuoneessa :D Toisella puolella sohvat ja toisella pöytä ja telkkaritaso. Olohuoneessakin on laattalattia ja ei ollenkaan mattoa.



Keittiö, josta pääsee terassille. Meillä on jääkaappi, mikro ja liesi, mutta ei ollenkaan uunia..Tuolit on vähä raukkoja, nitkuu ja notkuu joka suuntaan :D


Jessican ja Liisan huoneessa on kerrossänky ja Liisa joutuu joka aamun ja ilta tekemään treenin tikapuilla..xD

Minä ja Jenna nukutaan toisessa huoneessa ja huoneissa ei oo muita kalusteita kuin sängyt ja kaapit.


wc



Terassi on ihanan iso ja suojainen ja kuten kuvasta näkyy, myös pesukone on terassilla :D Itseasiassa aika kätevää kun kumminkin laitetaan pyykit tohon terassin narulle kuivumaan..

maisema terassilta.
  Ja viimmesenä, muttei vähäisempänä uima-allas :)


Ps. tältä näyttää oven suussa :D
-Eve

2 kommenttia:

  1. Siisti paikka, jotenki niin epätodellisia noi kuvat tai siis tuntuu oudolta että oikeesti asutte tollases :D toi uima-allas on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä mut nyt tähän on jo tottunu :D ja onhan toi allas ihan jees täälä heltees ;) -jenna

      Poista