perjantai 12. syyskuuta 2014

Matkafiilistelyä

 Eli kohta mennään, viikon päästä tähän aikaan ollaan Fuerteventuran auringon alla :) Ootetaan lähtöä aika mytysti. Tää Fuerteventura jonne mennään on siis yks Kanariansaarista ja sielä ollaan Corralejo- nimisessä kaupungissa.

Ollaan kuus viikkoa tällä reissulla, ja asutaan sen ajan neljästään sellasessa luhtitalossa (?), huoneistohotelli tyyppisessä asunnossa jossa meillä on yhteinen uima-allas muitten talon asukkaitten kanssa. Talossa on keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonetta ja kuvien perusteella vaikutti ihan siistiltä ja kivalta :)


 Reissulta ootetaan uusia kokemuksia ja tän maatahipovan kielitaidon paranemista ;D  Jonkun verran ollaan otettu selvää mitä tuola Fuerteventurassa vois tehdä,ainakin se tunnetaan kilometrien pituisista hiekkarannoista ja puhtaasta vedestä, että uima-allas ja ranta on todennäköisesti kovassa käytössä :D Aateltiin käydä myös Lanzarotella, sinne pääsee puolen tunnin lauttamatkalla Corralejosta.


Mehän mennään siis työssäoppimaan, eli ollaan todennäköisesti maanantaista perjantaihin töissä ja viikonloput vapaalla. Työpaikoista ei oo hirveesti tietoo, mutta niitä on kaks joten kaks menee toiseen ja kaks toiseen paikkaan, Työpaikat on kävelymatkan päässä meijän talosta ja mennään tekemään niihin meijän alan hommia. :)

Nyt viikonloppuna olis tarkotus vähän enemmän pakkailla ja kattoo mitä kaikkee kamaa tarvii mukaan. Ei sitä oikeen vieläkään tajua, että ollaan oikeesti kuus viikkoo sielä! Marraskuun puolella ollaan seuraavan kerran sit suomessa ja se tuntuu ihan hassulta :D




Mutta mitä mieltä tästä matkasta on meijän karvaiset kaverit? Sen näätte yläpuolelta, Jennan koira ainakin olis lähtemäs mukaan ;D Kyllähän sitä ehkä vähän ikävä tulee kaikilla perheitä, ystäviä ja eläimiä, mutta aijotaan ottaa tästä reissusta kyllä kaikki irti mitä vaan saa! :)


 Täs olis nyt eka postaus, seuraava tulee joko vielä ennen matkaa tai sitten seuraavan kerran Espanjasta. Siihen asti moi!

ps. IG:ssä täginä #kvosaaja ja kv on siis lyhenne kansainvälisyys- sanasta :D


2 kommenttia:

  1. Oikeesti kuulostaa niin siistillä just se talo, uima-allas, ranta ja kaikki. Voi ku ite pääsis mukaan :D mutta pitäkää hauskaa, tulee pitkä ja varmasti tosi ikimuistonen reissu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuulostaa, toivottavasti ei tuu hirveesti pettymyksiä ;) Joo pidetään, ja niin varmasti tulee!:) /jenna

      Poista