keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lobos Island

Lauantaina töitten jälkeen suunnattiin satamaan ja sieltä paatilla kohti Loboksen saarta :) Ensin mentiin lähelle Loboksen saarta, jossa hypittiin laivasta ja snorklailtiin, sitten vaihdettiin pienempään veneeseen, jolla pääsi saarelle asti, siinä saaren lähellä oli niin kivikkoista ja matalaa nii ei päästy laivalla rantaan asti. Saarella vietettiin hetki , kiivettiin pienelle vuoren nyppylälle, otettiin kuvia ja nautittiin auringosta !! Lobos  on siis ihan pieni saari, jossa ei taida olla vakituisia asukkaita ollenkaan.





Tuolta oli  niin ihanat maisemat alas 

Reissun eka  kokoryhmäkuva, jee ! 




Tässä ollaan siinä pienes veneessä jolla mentiin saarelle

Vesi oli ihan täynnä isoja kaloja, ja tyypit heitteli patongin paloja meiän ympärille että kalat pomppi siinä ihan vieres, hyyi.. ps. Nähtiin lentokaloja, aika huikeen näkösiä!
Takasin tullessa laitettiin vesille kajakit ja SUP-laudat, saatiin niillä soudella sielä merellä, tuolakin vesi oli niin kirkasta :)


Suppaus on alkanu sujuu iha hyvin :)
#pakollinenjalkakuva 
Ihan huikee päivä siis merellä ja vähän maallakin :)

4 kommenttia:

  1. Wow tuolla ois niin siisti päästä käymään! Aivan mahtavia kuvia ja kateeks käy noita maisemia..
    Muutenki kivaa kun jaksatte pitää tätä blogia sieltä reissunpäältä, näitä tekstejä on varmasti kiva lukee sit jälkeenpäinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä niin kiva ja voin kyllä suositella muillekkin! :) ollaan itekki kans aateltu silleen et kiva sit jälkeenpäin lukee, sen takia yritetäänkin kirjottaa, vaikka vähän huonot nettiyhteydet :D ps. maisemat on todellakin kohdillaan ;) /jenna

      Poista
  2. AIvan täydellisen näköstä! Ja näyttää just niin ihanan lämpimältä ku toivoa voi :)) Tonne pitäs päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ollu täydellisen näköstä, vaan täydellistä ;) hahha todellakin pitäis sunkin päästä! <3 /jenna

      Poista