maanantai 20. lokakuuta 2014

Watersport weekend

Toissaviikonloppu pyhitettiin oikeen vesiurheilulle, aateltii et meiänki pitää kokeilla suppausta ja varsinki surffausta ku sen takia ihmiset tänne saarelle tulee :)
 Suppaus tuntu aluks vaikeelta, ja aluks ei meinannu mitenkää pysyy pystyssä laudan päällä ja melominen ei meinannu onnistua. Vuokrattiin siis SUP-laudat, ei siis menty mihkää kurssille mutta eve toimi opena ku se on ollu suomes SUP-kurssilla. Mutta aikansa ku yritti ja kaatuili nii homma alko luistaa suhteellisen hyvin. Kerran eksyttiin sellasiin surffiaaltoihin että oksat pois, niistä yritettiin sitte uida laudan kans pois, suppaukses ei oo siis tarkotus mennä missää tuollasis aallois :P
 Sunnuntaina mentiin sitte surf-kurssille, jalat vielä aika hapoilla suppauksesta . Surffaus oli ihan tosi vaikeeta ja alotettiin ihan vaan et mahalleen tos laudan päällä mentiin aalloissa, pikkuhiljaa alettiin yrittää pystyyn ja lopuksi se vähä onnistuki , huippu päivä, mutta niin rankkaa oli, lopuksi oli nii väsyny ettei ois enää millää jaksanu laudan kans rämpiä syvemmälle :)
 Meitä oli samalla surf-kurssilla 8 tyyppiä, kaikki muut oli surffannu ennenki, niiltä pysty ottaa mallia hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti